Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.7.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Eletään lähitulevaisuutta, jossa keinotekoisia elimiä voi ostaa rahalla. Firman luottomenetelmät ovat kuitenkin epärealistisia, ja yhä useammalle asiakkaalle tulee vaikeuksia maksaa takaisin. Kun elimiä ei makseta ajoissa takaisin, ”perijät” tulevat ovelle perimään elimet takaisin, kirjaimellisesti repimällä ne ulos kehosta. Kun eräs perijöistä saa itselleen keinotekoisen elimen onnettomuuden myötä, hän joutuu samaan asemaan asiakkaidensa kanssa…

Repo Men on kuin ”Repo! The Genetic Opera” ilman musikaalia ja goottihenkeä. Leffa on ihan hieno, ja näytteljäsuoritukset ovat hyviä ainakin Jude Lawin osalta. Forest Whitaker on kamalan yliarvostettu näyttelijä, eikä hän osaa tässäkään elokuvassa mielestäni näytellä uskottavasti… leffan juoni on jotenkin sekava ajoittain, enkä pitänyt yhtään loppuratkaisusta. Kokonaisuutena katsottava ja jännittävä elokuva, mutta katselukokemus jää loppupeleissä vain hyväksi. Ei mitään sen enempää eikä vähempää.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!