Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.7.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Elokuvassa ”Räyhä-Ralf valloittaa Internetin” Litwakin pelihalli jää kauas taakse, kun seikkailu suuntaa Internetin kartoittamattomaan, alati laajenevaan ja jännittävään maailmaan – joka ehkä voi selviytyä Ralfin räyhäämisen jäljiltä tai sitten ei. Videopelipahis Ralf ja hänen kapinallinen ystävänsä Nelli Karamelli joutuvat panemaan kaiken peliin matkatessaan verkossa etsimässä varaosaa Nellin Sokerihuuma-videopeliin. Hädän hetkellä Ralf ja Nelli turvautuvat Internetin asukkaisiin – nettiläisiin – joihin lukeutuu muiden muassa nettiyrittäjä Yesss, joka on uusia trendejä luovan ”BuzzzTube”-sivuston sydän ja sielu ja pääalgoritmi.

Jos tykkää nettijutuista ja ensimmäisestä Räyhä-Ralf-elokuvasta, suosittelen tsekkaamaan myös jatko-osan. Elokuva on hauskaa ja jännittävää viihdettä koko perheelle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!