Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.9.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jack Bruno ajaa taksia Las Vegasissa. Miehen menneisyys sisältää rikollisuutta, ja pahat kätyrit ovat hänen kimpussaan. Bruno yrittää paeta ongelmiaan tekemällä taksinkuljettajan töitä. Eräänä päivänä hänen kyytiinsä tupsahtaa kaksi lasta mukanaan hirveitä määriä rahaa. Bruno kuskaa heitä haluamiinsa paikkoihin, ja samalla saa tietää että kyseessä ei ole ihmislapset. Samaan aikaan hallitus metsästää kahta avaruusoliota…

Race to Witch Mountain on intensiivinen ja mielenkiintoinen koko perheen elokuva. Perheleffat tuppaavat olemaan yleensä liian lapsellisia, mutta tässä naiivius oli osattu jättää pois. Toki leffassa näyttelee nuoria, mutta kokonaisuus oli oikein katsottava. Pidin näyttelijäsuorituksista, vaikka ihan joka kohta ei vakuuttanutkaan. The Rock oli tyypillisesti kova kuin kivi, vaikka kyseessä oli tosiaan perheleffa. Ihan ok leffa, en kehuisi liikaa, mutta en myöskään haukkuisi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!