Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Paul Blart on feilannut 8 kertaa poliisikoulussa, ja on näin ollen tuomittu olemaan ostarin järjestyksenvalvojapoliisi. Mies on tyytymätön elämäänsä, ja etsii itselleen naista – epätoivoisesti. Kun ostarilta löytyy yllättävä naiskandinaatti, ja terroristit hyökkäävät, mies päättää laittaa elämänsä järjestykseen…

Paul Blart on hauska hahmo. Adam Sandlerin tuottama elokuva tästä hahmosta on erittäin pirteä ja hyväntuulinen. Pidin leffan huumorista, vaikka se oli tavallaan jo nähtyä ja tuttua kauraa. Leffa on mukavaa viihdettä, ja ison osan viihteestä tuottaa maanmainio Kevin James, joka näyttelee elokuvassa pääosaa. Peruskomediaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!