Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Avaruudesta putoaa meteoriitti suoraan nuoren naisen Susanin päälle, joka on menossa naimisiin samaan aikaan. Alttarilla meteoriitin vaikutuksesta nainen kasvaa jättimäiseksi, ja armeija kaappaa hänet Alue 51:lle, jossa hän tapaa muita mörköjä. Sattumoisin meteoriitin omistaja on tulossa ulkoavaruudesta hakemaan omansa takaisin, ja hallitus laittaa möröt taistelemaan muukalaisia vastaan…

Möröt vastaan Muukalaiset on hauska animaatioelokuva. Pidän erityisesti Seth Rogenin äänestä, ja sain monesti nauraa itseni kipeäksi kun katselin Bob-mönjän toilailuja. Leffa oli mielenkiintoinen ja omaperäinen, ja sisälsi erittäin hauskoja elementtejä. Tästä tykkäsi myös puolivuotias tyttöni. Leffa ei ollut liian lapsellinen, eikä liian ennalta-arvattavissa. Suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!