Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.3.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Gerry on ongelmainen gämblääjä, joka tykkää Texas Hold’Em Pokerista. Rahat menee sitä mukaa kun tulee, kunnes Gerry tapaa Curtisin, karismaattisen uhkapelaajan. Kaverit ystävystyvät ja lähtevät Mississippi-jokea pitkin pelailemaan kylille haaveena kääntää onnensa…

Mississippi Grind on mielenkiintoinen draama parista uhkapelurikaverista. Leffa pureutuu hienosti yksinäisyyden tunteeseen, näyttely on ihan kelpoa Ben Mendelsohnin ja Ryan Reynoldsin osalta, mutta elokuva on aivan liian tylsä. Draamana katsottava ja keskiössä onkin enemmän henkilökohtaiset ongelmat kuin esimerkiksi pokeri pelinä. Hidastempoisuutensa ja köykäisen juonteen vuoksi kuitenkin helposti unohdettavaa kamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!