Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Lee on kovia kokenut mies, jonka veli kuolee sydänkohtaukseen äkillisesti. Veljeltä jää veljenpoika, joka jää tilanteen pakosta Leen hoiteisiin. Leellä on käsittelemistä kaupungista toiseen muuttamisessa ja asioiden hoitamisessa, samalla kun ex-vaimo ja veljen ex tulevat mukaan kuvioihin muiden sukulaiden muassa…

Manchester by the Sea kuva täyttä elämää. Leffa on kokonaisuudeltaan erittäin synkeä, surumielinen, mutta samalla todellinen kuvaus mitä oikea elämä voi olla. Näyttely kaikissa emotionaalittomuudessaan on upeinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt, raadollisimmassa mahdollisessa muodossa. Jotenkin pala kurkussa, tukahtunut ja tyhjä olo miltei koko elokuvan ajan, mutta tuntui hyvällä tavalla kuin olisi katsonut viisituntisen otannan jonkun elämästä. Hidastempoinen, mutta ällistyttävän hienosti kerrottu draamaelokuva.

  • Katsottu ja arvioitu : 27.2.2017 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!