Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Mies nimeltä Clark Stevens pääsee harjoitteluun psykiatriseen laitokseen, johon on lukittu kaikista sekopäisimmät tapaukset. Laitoksessa ei tunnu olevan kaikki asiat kohdallaan. Clark näkee aika ajoin pientä poikaa juoksentelemassa käytävillä, ja tutustuu laitoksen legendoihin, jotka alkavat tuntua hyvinkin todelta…

Madhouse on myös yksi leffoista jonka olen nähnyt teini-ikäisenä. Silloin elokuva oli yksi pelottavimmista, nykyään koko raina on melkoista pehmoilua. Leffa ei ole huono, mutta ei mikään hyväkään. Hyvä se on todella pieneen budjettiin verrattuna, eivätkä näyttelijäsuorituksetkaan huonoja ole. Leffa on vain vähän liian ennalta-arvattavissa, ja sekava. Kokonaisuudessa katsottavaa yliluonnollista kauhua. Vaikka mielisairaala-miljöistä pidänkin, tämä ei ollut parhaimmasta päästä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!