Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.3.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Lähisukua terrorisoiva perhepatriarkka Jack Byrnes haluaa tehdä vävypojastaan Greg Fockerista suvun uuden johtajan, Godfockerin. Onko miessairaanhoitaja Greg Fockerilla munaa hommaan?

Little Fockers on melko turha jatko-osa. Vitsit ovat vähissä, eikä uutta juttua tule sitten millään. Edes katastrofiaan johtavat kohtaukset ovat jotenkin niin turhan helposti ratkaistavissa. Jessica Alba tekee leffassa ehkä naurettavimman roolisuorituksensa ikinä, mutta toisaalta hän on mielestäni kusaissut melkein joka roolin since Dark Angel (2000). Robert De Niro on jees, Ben Stiller sitä tuttua itseään. Katsottava ja hätätapauksessa (eli sairasvuoteelta) ihan viihdyttävää katsottavaa. Nappivalinta tämä ei illalle kuitenkaan tule koskaan olemaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!