Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Clyde menettää perheensä traagisessa tapauksessa, jossa kaksi kylmäveristä rikollista tappaa hänen vaimonsa ja tyttärensä. Itse murhaaja pääsee vapaalle jalalle, kun syyttäjä Nick Rice tekee hänen kanssaan sopimuksen. Kymmenen vuotta myöhemmin Clyde palaa vaatimaan oikeutta…

Gerard Butler ja Jamie Foxx panevat parastaan Law Abiding Citizenissä. Elokuva veti todella mukaansa, ja jaksoi pitää rautaisessa otteessaan alusta loppuminuuteille asti. Pidin elokuvan ennalta-arvaamattomasta juonesta. Leffa oli ajoittain raaka, mutta pidin tavasta jolla se sai adrenaliinin juoksemaan. Intensiivinen ja jännittävä trilleri, jota voin suositella kaikille jännäreistä tykkääville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!