Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.10.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Po on nyt lohikäärmemestari ja suojelee palatsia kaikelta pahalta ja pitää Kiinan tasapainossa. Pandojen katoamiseen syypäänä ollut vanha mestari riikinkukko Shen herää kuitenkin unestaan ja alkaa kehittelemään asetta vallatakseen Kiinan itselleen…

Olisin kuvitellut että Kung Fu Pandasta on vaikea keksiä jatkoa, ensimmäinen elokuva kun oli varsin tyhjentävä. Jatko-osa jatkuu lähes suoraan mukavasti ykkösleffasta. Alkupätkä on melko keskinkertaista kamaa kun odotukset olivat korkealla eikä mitään sen kummempaa tuntunut tapahtuvan. Leffa kuitenkin palkitsee, jos sen jaksaa katsoa loppuun asti, sillä se sisältää kaikenikäisille sopivaa hauskaa huumoria kuin räiskivää toimintaakin. Herkiltä hetkiltäkään ei vältytä. Oikein suositeltava, onnistunut jatko-osa!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!