Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.9.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Karla Dysonin keskittyminen herpaantuu puistossa hetkeksi ja kuusi vuotias poika katoaa. Karla näkee vilaukselta kun lapsi siepataan autoon ja juoksee samantien ratin taakse ja lähtee jahtaamaan siepparia…

Kidnap on melko kehno elokuva, vaikka pääosassa onkin Halle Berry. Näyttelijätär ei kuitenkaan edes näyttele kovin hyvin ja hänen hahmonsa on suoraansanottuna melkoisen tampio. Elokuva vetää ensialkuun mukaansa, mutta kuvaustapa on ärsyttävän pitkittävä. Epäkohtia löytyy enemmän kuin jaksaa laskea. Leffa jonka jaksaa katsoa loppuun asti juuri ja juuri, mutta lopulta lässähtää omaan hullunkurisuuteensa. Tämä elokuva ratsastaa Halle Berryn maineella. Ei ollut niin susipaska kuin olisi voinut olla, mutta älä silti tule huijatuksi kuten minä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!