Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

William on juuri eronnut tyttölapsen isä. Kun Maya-tyttö on käymässä isänsä luona, hän haluaa kuulla tarinan isänsä elämän aikaisista tyttöystävistä. Iltasaduksi tarkoitettu leikkimielinen tarina paisuu isoksi jutuksi, kun pienikin tajuaa että rakkaus ei olekaan niin yksinkertaista…

Ryan Reynolds – muuta elokuvassa ei tarvita, tuntuu nimittäin että jokainen miehen elokuva on loistava. Definitely, Maybe on selkeästi naisten elokuva, mutta pidin siitä. Leffa on juuri sellainen rakkaushömppäelokuva johon Reynolds sopii täydellisesti naisten huokailtavaksi Romeoksi. Elokuvan ihmissuhdekuviot ovat kivan monimutkaisia, ja elokuva on mukavan realistinen. Erityisesti pidin ylisöpöstä Mayaa näyttelevästä Abigail Breslinistä, jota ilman elokuva ei olisi mitään.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!