Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.6.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Nuori nainen Jupiter Jones törmää outoon hyypiöön ja käy ilmi, että maapalloa hallitsee kymmeniä tuhansia vuosia eläneet galaktiset lordit…

Wachowskien uusin elokuva Jupiter Ascending yhdistelee Matrixia ja avaruutta keskenään. Tykkään kovasti avaruusleffoista, mutta tässä palaset ovat hieman hujan hajan. Juonta rakennetaan elokuvassa mukavan hitaasti, eli asioita ei paljasteta liikaa etukäteen. Sean Bean on piristävä tuulahdus.

Kokonaisuus on kiehtova, mutta näyttely ei ihan vakuuta ja kokonaisuudessa tökkii jokin. Channing Tatum on ainoa, josta tykkäsin tässä elokuvassa. Kaiken Teoriassa loistanut Eddie Redmayne taas osoittautui pohjanoteeraukseksi. Leffa on visuaalisesti upeaa katsottavaa ja mukaansatempaava monellakin tapaa. Pettymyksestä huolimatta katsottava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!