Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.6.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Ihmiset ja jättiläiset ovat olleet aikoinaan sodassa, mutta tarinoista on tullut lähinnä lastensatuja. Kun Jack saa sattumalta käsiinsä mystiset pavut, yksi pavuista päätyy hänen lattiansa alle ja kasvaa pilviin saakka. Valtakunnan prinsessa sattuu olemaan talon sisällä, joka lentää pavunvarren mukana ja Jack joutuu pelastusretkelle…

Jälleen yksi versio kuuluisasta Jaakko ja pavunvarsi -sadusta. Tällä kertaa mässäillään muka-3D:llä ja erikoistehosteilla, mutta ei elokuva loppupeleissä kovin kummoinen ole. Tarina on tuttu, eikä siihen ole keksitty paljoa uutta. Kokonaisuutena ihan OK kaikin puolin, mutta pienoinen pettymys siihen nähden miten kallis budjetti on ollut. Katsottava, mutta älä odota liikoja. Matthew Modinen tähdittämä versio on edelleen paras.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!