Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Irlantilainen draamakomedia Intermission kertoo muutaman dublinilaisen kaverin tarinan yhteenkiedottuna toisiinsa. Lehiff on sydämeltään rikollinen ja kovanaama joka ei kerjää muuta kuin hankaluuksia ryöstöineen ja aseineen, John on juuri tyttöystävästään eronnut luuseri joka janoaa kostoa, Oscar on Johnin lähin ystävä ja epäonninen naisten kanssa…

Intermission kertoo kuinka pieni maailma voikaan olla. Elokuva kertoo hauskoista sattumuksista ja kommelluksista, joita erilaiset ihmiset kokevat. Tämä on ehkä ensimmäinen draama, josta pidin todella paljon alusta loppuun asti. Cillian Murphy ja Colin Farrel olivat rooleissaan ennennäkemättömiä! (oikein korostetusti huutomerkin kera) Juoni oli mainio, mitään lisäämättä tai ottamatta. Pidin jokaisestä käänteestä ja huulenheitosta. Ja mikä parasta, elokuvassa puhutaan irlantia (englantia, shiis not joor teip mait).

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!