Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Veteraani Hank Deerfieldin poika Mike soti Irakissa, mutta paluupäivänään häntä ei kuulunutkaan kotiin. Isä huolestui ja lähti etsimään häntä. Pitkällisten etsintöjen jälkeen Miken kohtalo on yhä hukassa. Samalla etsivä Emily Sanders pohtii suhdettaan työelämään uusien tapausten valaisemana…

In the Valley of Elah on melko pitkäveteinen rikosdraama. Elokuvan juoni on tylsähkö ja laiska. Pidin Tommy Lee Jonesin suorituksesta, mutta Charlize Theronin suoritus oli ensimmäistä kertaa mitäänsanomaton. Leffa oli surullinen ja siinä ei oikein tuntunut olevan pointtia. Leffasta ei niinsanotusti jäänyt mitään käteen; yhtä tyhjän kanssa. Plaaaah.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!