Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.12.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Jennifer Hills kärsii edelleen vuosikausien takaisesta sattumuksesta, jossa hänet raiskasi joukko miehiä. Terapeutti suosittelee tukiryhmää, jossa Jennifer tutustuu Marlaan, joka uskoo enemmän kostoon kuin anteeksiantoon. Pahasti traumatisoitunut Jennifer uskoo kaikkien iskevän häntä ja ottaa ohjat omiin käsiinsä…

Edelliset kaksi elokuvaa oli ihan katsottavia, joten päätin antaa I Spit On Your Graven kolmannelle elokuvalle tsänssin. Tässä haudalle syljetään sekvenssissä, joka on jatkoa ensimmäiselle elokuvalle. Harmillista vaan, että päähenkilöt ovat tässä elokuvassa jotenkin todella ärsyttäviä ja naiiveja ja ne vähätkin juonenkäänteet arvaa ihan liian helposti etukäteen. Juuri ja juuri katsottavaa, jännää ja perusiljettävää gorea. Rahat pois -meininkiä, en suosittele.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!