Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.4.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Peter Klaven on menossa naimisiin. Peterillä ei ole kuitenkaan miespuolisia ystäviä ollenkaan, sillä hän on aina tullut paremmin toimeen naisten kanssa. Nyt kun Peterillä on vain yksi nainen elämässään, hänen kihlattunsa mielestä Peterin on aika hankkia uusia miespuolisia ystäviä. Törmätessään Sydney-nimiseen huuliveikkoon, Peter tajuaa löytäneensä parhaan kaverin. Pitkään kaverittomana elänyt Peter ei kuitenkaan huomaa että kaveruus voi herkästi kiilata parisuhteen väliin…

Tässäpä vasta hieno komedia sitten Superbadin ja Pineapple Expressin. Leffa idealtaan on peruskomediaa, eikä siis sisällä pössyttelyä tai – ainakaan liikaa – härskiä läppää, mutta on silti verrattoman hauska ja piristävä. Pidin taidokkaasta näyttelystä ehkä eniten, niin Paul Ruddin kuin Jason Segelinkin osalta. Elokuvan melkein kaikki vitsit saivat vatsalihakset kipeäksi. Leffassa on myös erinomainen opetus ystävyydestä, ja jopa rakkaudesta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!