Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

London to Brighton kertoo kahdesta prostituoidusta, keski-ikäisestä, ja 11-vuotiaasta Joannesta. Naiset yrittävät päästä pakoon parittajiaan, ja vihamiehiään toipuessaan vammoistaan. Kadulla asuvat naiset eivät pärjää normaalissa elämässä, ja tienaavat rahansa tekemällä ”sitä”, samalla kun pakoilevat sairaita ihmisiä…

Melko järkyttävä ja omalla tavallaan surullinen draama Lontoon prostituutiosta, jos edes perustuu tositapahtumiin. Vaikka ei perustuisikaan, leffa osaa vetää mukaansa omalla tavallaan. Näyttelijäsuoritukset ovat taidokkaita, kuten myös tarinan kuljetus. Makuasia, mutta itse en jostain syystä tykännyt elokuvasta ja sen miljööstä niin paljoa. Kokonaisuutena ihan hyvä draamaksi. Tylsä elokuva ei ollut missään nimessä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!