Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jack ja Betsy ovat seurustelleet pidemmän aikaa, mutta Jack ei ole valmis sitoutumaan. Jack tulee pisteeseen jossa pelkää menettävänsä tyttöystävänsä, ja päättää kosia häntä. Pari lentää Las Vegasiin mennäkseen naimisiin, mutta Jack jahkailee yhä, ja menee sen sijaan pelaamaan pokeria. Jäätyään velkaa pokerikuninkaalle joka on iskenyt silmänsä Betsyyn, Jackin velat armahdetaan jos pokerikuningas saa olla hänen tyttöystävänsä kanssa viikonlopun…

Nicolas Cagen roolisuorituksia on jotenkin aina mukava seurata. Tässä elokuvassa hän oli oikein mainio, vaikka ehkä vähän turhan vihainen. No, niin olisin ehkä minäkin tuossa tilanteessa. Elokuva oli kokonaisuutena oikein hauska ja viihdyttävä. Loppuratkaisu oli erityisesti mieleeni (lentävät Elvikset!). Melko varmaa romanttista peruskomediaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!