Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Myyttien maailma aloittaa kapinan ihmiskuntaa vastaan, sillä eräs ilkeämielinen prinssi on kyllästynyt ihmisten naiviuteen ja haluaa lisää valtaa ja sitä että heidän valtakuntansa muistettaisiin jälleen – hyvällä tai pahalla. Kun kapina on alkanut, Hellboy ja kumppanit kutsutaan hätiin. alkaa taistelu hyvien ja pahojen olentojen kesken…

Pidän Guillermo Del Toron teoksista aina vain enemmän ja enemmän. Hellboyn ensimmäisen osan nähneenä voin sanoa että tämä jatko-osa on entistäkin parempi. Rakastan Guillermon fantasiamaailmaa myös hellboy-saagassa; trolleja, peikkoja ja mitä ihmeellisimpiä hahmoja, jotka elävät normaalimaailman kanssa rinnakkain. Ideat ja juoni ovat parhautta. Pidin hevitukkaisesta prinssi Nuadasta. Taistelukoreografiat olivat mahtavia! Kehuja kehuja. Katso ihmeessä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!