Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.7.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tylypahkassa järjestetään velhojen kilpailu, joka on vaarallinen ja pelottava. Kilpailuun ei saa osallistua alle 17-vuotiaat, mutta jostain kumman syystä Harry Potter valitaan yhdeksi osallistujaksi. Käynnissä on samaan aikaan Lord Vordemortin salajuoni, jolla on ollut hyvinkin paljon osaa ja arpaa Harryn osallistumismahdollisuudessa…

Harry Potter takaa jälleen jännitystä koko illalle. Leffat tuntuvat menevän osa osalta jännittävämmäksi. Tässä osassa pidin erityisesti Villisilmä Vauhkomielestä, eli muistakin leffoista tutuksi tulleen Brendan Gleesonin suorituksesta. Twilightista tuttu Robert Pattinson oli myös tässä yllättävän hyvä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!