Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.4.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Henry herää sairaalankaltaisesta tilasta muistamatta mitään. Hänen lähes koko kroppansa on robottia ja hänellä on normaalia ihmistä vahvemmat voimat. Kimppuun käy mafia ja Henryllä on virta lopussa. Salaperäinen ”Jimmy” ilmaantuu auttamaan Henryä matkan varrella ja kertoo lisätietoja siitä mitä Henryn täytyy tehdä…

Hardcore Henry on aika pelimäinen elokuva. Leffa on kuvattu silmäperspektiivistä ja se on niin nopeatempoinen että meinaa alkaa päässä huojumaan katsellessa. Juoni ja idea vetää heti mukaansa, vaikka menee pitkään tottua kuvaustapaan. Leffa on erittäin väkivaltainen, mutta toiminnan melskeestä poimii myös brutaalia huumoria. Juonta ja hahmokehitystä olisi voitu avata enemmän, mutta kokonaisuutena leffa on oikein viihdyttävä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!