Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Eronnut ja alkoholisoitunut Rachel ajaa junalla päivät pitkät New Yorkiin. Junan ikkunasta näkee kaikenlaista ja matka matkalta hän pääsee ulkopuolisena tutustumaan tuntemattoman naisen elämään. Kun nainen yht’äkkiä katoaa, Rachel epäilee että on kännipäissään tehnyt jotain ajattelematonta…

The Girl on the Train sisältää kosolti mysteeriä, draamaa ja ihmissuhdesoppaa. Leffa on äärimmäisen synkkä ja ahdistava, mutta salaperäisyys ja hyvä juoni koukuttavat katsomaan. Emily Bluntin suoritus on omaa luokkaansa, mutta leffassa loistavat myös kaunokaiset Haley Bennett ja Rebecca Ferguson. Suositeltava mysteeritrilleri, joka pitää otteessaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!