Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.2.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Veljekset ryöstävät pankin, mutta keikka menee pahasti pieleen. He pakoilevat poliisia aikansa, joutuen vielä syvempiin vaikeuksiin. Kun toinen veljistä jää kiinni, toinen yrittää vapauttaa hänet hinnalla millä hyvänsä…

Vautsi. Robert Pattinson on tässä elokuvassa melkoinen ässä. Elokuvan tunnelma on älyttömän jännittävä, mutta samaan aikaan Into the Voidmaisen hypnoottinen, hyvällä tavalla. Elokuva tempaa mukaansa hahmokehityksellään ja loputtomilla twisteillään. Samaan aikaan se osaa olla hämmentävän masentava. Grand Theft Automainen pakeneminen ja tarkoituksellinen ennalta-arvattavuus vain lisää elokuvan pisteitä. Trippi, jota ei osannut odottaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!