Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Kanadalaiseen naapurustoon muuttaa uusi tyyppi, puhelias luokanopettaja Victor. Misantrooppinen kissanainen Louise ja niin ikään ihmisiä karttava pyörätuolissa istuva Spencer eivät tiedä kuinka suhtautua uuteen asukkaaseen. Samaan aikaan asuinseutua piinaa naisia tappava sarjamurhaaja…

Good Neighbours on jännittävä indie-draamatrilleri. Elokuva on omaperäinen ja viihdyttävä, enkä äkkiseltään löydä siitä vikaa. Scott Speedman, Emily Hampshire ja Jay Baruchel ovat elokuvassa loistavia. Tykkäsin miljööstä, jossa ranskankieltä ei säästelty. Kokonaisuutena kelpo elokuva, joka ei ehkä kuitenkaan riittänyt säväyttämään niin paljon että olisin pitänyt elokuvaa parempana kuin ”vain hyvä”. Tämäntyyppiseksi rikosleffaksi elokuva sisälsi mukavasti mustaa huumoria. Originaali, katsottava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!