Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.10.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Frank on eronnut keski-ikäinen mies, joka on kyllästynyt ylikaupalliseen häpeilettömään Amerikkaan, idiootteihin ihmisiin ja muuhun roskasakkiin. Kuultuaan kuolevansa pian syöpään, mies päättää tarttua aseeseen…

God Bless America on kaiken kaikkiaan upea kantaaottava musta komedia. Elokuva on hauska, mutta samalla fiksu pätkä, joka pistää miettimään. Mielipiteiden kanssa osaa jotenkin olla kotonaan. Tämä on leffa, joka täytyy nähdä ihan vain leffassa esitettyjen ajatusten vuoksi. Yllättävän väkivaltainen, jopa shokahduttava, mutta niin pitääkin. Joel Murraylta huippusuoritus. HIeno pätkä vähemmän tunnetulta ohjaajalta Bobcat Goldthwaitilta. Tulemme kuulemaan hänestä vielä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!