Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

George Simmons on menestynyt koomikko ja näyttelijä. Simmons saa kuulla, että hän sairastaa harvinaislaatuista leukemiaa, ja on vaarassa kuolla ilman kunnollista lääkitystä. Uudessa lääkityksessä on vain pieni mahdollisuus selvitä hengissä. Hyväksyessään kuolemansa, mies päättää tutustua uusiin ihmisiin, ja päästä eroon itsekeskeisyydestään. Tutustuessaan keskitason koomikkoon Iraan, mies oppii elämästä jotain, tai ehkä ei sittenkään…

Funny People ei ole kovin hauska elokuva. Jotkut kohdat huvittivat, mutta sanoisin että elokuva on kokonaisuutena enemmänkin keskivertodraamaa. Pidin Adam Sandlerin suorituksesta, sillä ensimmäisiä kertoja hän jopa näytteli – ja osasi näytellä – muuta kuin iloista tai pirteää huuliveikkoa. Tällä kertaa hän osasi myös näyttää vihaiselta. Tietysti plussaa on aina Jonah Hill ja Seth Rogen, mutta jotenkin elokuvan kokonaisuus ei säväyttänyt – päinvastoin, se oli jopa ajoittain tylsä. Funny People on pettymys, mutta ihan kelvollista katsottavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!