Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Jason ja Julie ovat olleet ystäviä vuosikaudet, mutta eivät kuitenkaan suhteessa. Irtosuhteita harrastava Jason haluaa kuitenkin lapsen. Pari päättää tehdä lapsen ilman sitoumuksia, ilman avioliittoa, koska on nähnyt lähipiirissään kireää ilmapiiriä lapsiperheissä. Kun suhde etenee, molemmat oppivat toisistaan ja elämästään, mutta tavalla jota eivät odottaneet…

Ällöä ihmissuhdedraamaa, mutta yllättävän toimivaa sellaista. Tässä ihmissuhdekomediassa on hyvä opetus. Stereotypioita ei viljellä ihan liikaa ja huumorikin on jotakuinkin toimivaa. Elokuvan näyttely on myös suhteellisen aitoa. Ideana hölmö, mutta tosiaan opetus on pisteenä i:n päälle. Hyvä romanttinen komedia, jossa ei vastoin yleistä kaavaa ylistetä irtosuhteiden toimivuutta. Suosittelen katsottavaksi puolison kanssa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!