Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.9.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mies tunnustaa FBI-agentille paljastavia tietoja tapauksesta ”Jumalan käsi”. Tarina juurtuu pitkälle menneisyyteen, jossa Adamin ja Fentonin isä saa näyn Jumalalta, ja lähtee ristiretkelle tappamaan ihmisiä, jotka oikeasti ovat demoneita. Toinen pojista uskoo isäänsä, toinen kieltäytyy uskomasta ja saa vihat niskaansa. Demoneiden tuhoamisesta tulee isälle pakkomielle samalla kun poika yrittää päästä painajaisesta eroon…

Täytyy sanoa että omituinen elokuva. Yleensä hyväntuulisissa elokuvissa esiintynyt Matthew McConaughey vetää tässä kyllä loistoroolin. Pidin myös leffan myös ohjanneesta Bill Paxtonista, joka näytteli isää. Juoni oli hienosti rakennettu, vaikkakin erittäin ennalta-arvattavissa. Silti loppupeleissä suhteellisen hyvää trilleriä. Voisin jopa suositella.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!