Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Joe on lääkäri, joka menettää hyväntekijävaimonsa Venezuelassa tapahtuneessa onnettomuudessa. Vaimonsa kuoleman jälkeen Joe pitää lupauksensa ja hoitaa sairaita lapsia sairaalassa, joita myös hänen vaimonsa hoiti. Sairaalan lapset kuitenkin kertovat nähneensä viestejä Joen vaimosta Emilystä kokiessaan kuolonilmiöitä. Ja mikä on tämä omituinen merkki, joka tuntuu näkyvän joka paikassa?

Dragonfly on erittäin katsomisen arvoinen psykologinen trilleri/draama. Leffa oli ehkä ajoittain hieman tylsä, mutta siihen ei missään kohtaa kyllästynyt, sillä juoni ja rakenne oli koottu taitavasti. Leffan loppuratkaisu oli pettymys, mutta se ei pilaa kokonaisuutta. Kevin Costner on aivan loistava näyttelijä, ja loistaa suorituksessaan myös tässä elokuvassa. Kokonaisuutena kelpo elokuva. Loppuratkaisu vähensi pisteitä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!