Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.11.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

New Yorkilainen poliisi Ralph Sarchie tapaa työssään hirveää pahuutta päivittäin. Kun perheenäiti heittää lapsensa eläintarhan kuiluun, Ralph luulee mamman olevan latvasta laho. Yhä pahemmat tapaukset kuitenkin osoittavat, että nyt pahuudessa on kyse jostain vielä diipimmästä…

Deliver Us From Evil on yksi parhaista manausleffoista mitä on tullut katsottua. Tarkkaa syytä en tälle osaa sanoa, mutta ehkäpä tietynlainen rikosleffan ja kauhuleffan yhdistelmä toimii hyvänä vaihteluna. Tykkään Eric Banasta näyttelijänä ja leffan miljöö on sopivan raastavan synkkä. Melko yllättävää kauhua, joka ei jumpscareistaan huolimatta ammu yli vaan on sopivan originaali.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!