Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Dance of the Dead kertoo kouluteineistä, joiden tanssiaisjuhla on edessä. Muutama nörtti ja luuseri jää ilman tanssiparia ja huomaa pian että kaupunki alkaa täyttymään zombeista, jotka puriessaan tekevät lisää zombeja. Noiden luusereiden tehtävä on sankaroitua ja tappaa niin monta zombia kuin pystyvät… samalla miehet etsivät itselleen uutta kumppania.

Myönnän että zombiekauhua on nähty jo enemmän kuin tarpeeksi, mutta Dance of the Dead on todellakin hieno ja hauska kauhukomedia Shaun of the Deadin tapaan. Erityisesti kohta jossa erityisesti pitkätukkaiset zombiet lensivät liiotelluisti ulos haudoistaan oli mahtava. Pidin myös noista elokuvassa esiintyvistä nörteistä. Hassunhauskaa, hassunhauskaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!