Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.4.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Yksinhuoltajaäiti-vloggaaja Stephanie saa kaverin odottamattomasta Emilystä, joka on äitinä aivan päinvastainen luonne kuin hän. Siinä missä Stephanie on siivosti ja opettaa lapsilleen ”Hupsan”-purkin käyttöä, Emily kiroilee menemään ja vetää seitinohuita päiväkännejä poikansa nähden. Emily on rikas kuin ja yht’äkkiä katoaa kuin tuhka tuuleen, jolloin Stephanie luotsaa vlog-yhteisönsä etsintöihin…

A Simple Favor on hauska rikostrilleri, jossa Anna Kendrick loistaa kiusallisessa roolissaan. Elokuvasta ei puutu twistejä ja se sisältää kivoja pikku koukkuja. Kuvankaunis Blake Lively tekee järisyttävän roolisuorituksen. Kenties Paul Feigin ainoa hyvä elokuva?

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!