Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.3.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Sisarukset Kenny ja Betty Anne ovat koko ikänsä olleet todella läheisiä, kuin paita ja peppu. Kun Kenny tuomitaan syyttömänä elinkautiseen vankeuteen, Betty Anne ryhtyy opiskelemaan lakimieheksi vapauttaakseen veljensä…

Conviction on uskomaton tositarina. Jälleen niitä elokuvia, joiden katsomisen jälkeen rupeaa välittömästi kahlaamaan Googlesta faktatietoja läpi ja hämmästyy miten tarina voi olla tosi. Elokuva herättää ajatuksia, ajattelemaan sisarusrakkautta ja rakkautta ylipäätään, kuinka paljon voi olla valmis tekemään toisen vuoksi. Leffa on jotain ainutlaatuista, mitä ei usein näe, epäitsekkyyttä parhaimmillaan. Näyttely on ilmiömäistä. Yksi suositeltavimmista biografioista ikinä. Liikuttava, uskomaton ja opettavainen tarina. Soundtrack oli myöskin parhautta. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!