Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.2.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Pikaruokalaan soittaa poliisi, joka väittää ruokalan nuorimman työntekijän, Beckyn varastaneen asiakkaalta rahaa. Henkilökunta ottaa Beckyn takahuoneeseen ja tekee ruumiintarkistuksen poliisin ohjeiden mukaan. Ainoa juttu on vain se, että Becky ei oikeasti varastanut mitään…

Tositapahtumiin perustuva Compliance on ärsyttävä leffa, mutta toisaalta osoittaa jenkkien tyhmyyden jälleen kerran. Elokuvana se on vähän kyllästyttävä, matalan budjetin yhteen huoneeseen keskittyvä keskinkertainen raina. Näyttely on ihan jees kaikin puolin. Leffasta jäi päälle vain silkka ärsytys ja ihmetys miksi elokuva on ylipäätään tehty. Miksi shokeeraavia kohtia ei näytetty, vaan pistettiin ärsyttävästi katsoja arvailemaan. Lopun twisti aika pliisu. Turha aihe, joka ei lisää mitään arvoa tapahtumille. Äh.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!