Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.10.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Vilkas mies Ryan saa puhelinsoiton mystiseltä Jessica Martininilta, joka väittää olevansa kidnapattu ja vankina lukitussa huoneessa. Aluksi hieman skeptinen Ryan tajuaa jutun pian olevan totta, kun kuulee kidnappaajien ääniä huoneesta, ja aikoo auttaa Jessicaa keinolla millä hyvänsä…

Cellurar on melkoisen epärealistinen elokuva, mutta loppujenlopuksi todella viihdyttävä toimintapläjäys. Jaston Statham ei jotenkin istu rooliinsa, mutta on koko elokuvan siedettävä oma itsensä. Tykkäsin elokuvassa etenkin Chris Evansista, jota harmillisen harvoin näkee tämäntapaisissa viihdyttävissä rooleissa. Oli myös ilo nähdä Jessica Bieliäkin, vaikka sivurooli olikin melkoisen lyhyt. Kokonaisuudessaan hyvä elokuva puutteistaan huolimatta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!