Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

A FedExin esimiehen Chuck Nolandin yksityislentokone putoaa Tyynelle Valtamerelle ja Chuck joutuu elämään yksinään autiolla saarella…

Cast Away on meillä dvd:llä ja olen nähnyt sen varmasti kymmenen kertaa nuoruuteni aikana. Noin viiden vuoden tauon jälkeen katsoin elokuvan uudelleen hyvässä seurassa. Paljon kohtauksia oli tuoreessa muistissa, mutta silti jollain tapaa tuntui kuin elokuvan olisi katsonut ensimmäistä kertaa. Tämä on mielestäni kaikessa legendaarisuudessaan yksi 2000-luvun parhaita elokuvia. Tom Hanksilta loistosuoritus. Kahden Oscarin voittanut Cast Away osaa olla jännittävä sekä hauska. Suosittelen lämpimästi, jos et ole vielä nähnyt.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!