Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kaksi läheistä veljestä kamppailevat taloudellisissa ahdingoissa. Veljien eno Howard on elämässä menestynyt rikas mies. Eräänä päivänä Howardin vieraillessa, veljekset saavat haastavan tehtävän enoltaan. Heidän täytyisi tappaa ihminen, joka halutessaan saisi Howardin hankaluuksiin. Vastapalvelukseksi he saisivat kaiken rahallisen tuen mitä ikinä haluaisivat. Pojilla on erilaiset moraaliset käsitykset, joten Howardin tarjous riitaannuttaa heidät…

Cassandra’s Dream on hyvä elokuva. Se kertoo mm. veljeydestä ja moraalista. Colin Farrell on aina roolissaan uskomaton, jopa melkein parempi kuin Ewan McGregor. Molemmat ovat suosikkejani, ja jo pelkästään siksi suosittelen katsomaan tämän elokuvan. Jännäksi meni, ei voinut muuta kuin tutista housuissaan. Katso pois!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!