Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Neil Randall on urallaan ja elämässään menestynyt mies, jonka asiat näyttävät olevan päällisin puolin kunnossa. Kun vaimon synttärit koittaa, ja mies on lähdössä työmatkalle, Randallien tytär Sophie kidnapataan ja kidnappaaja kiristää Neiliä ja vaatii vaatimusten perään aina vain uutta… kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään lapsensa vuoksi…

Butterfly on a Wheel on jännittävä elokuva. Gerard Butler ei ollut tässä parhaimmillaan, enkä pidä hänestä jotenkin parrattomana. Pierce Brosnan on tuttuun tapaan hyvä tässäkin elokuvassa. Leffassa oli kivan kutkuttavia triller-ominaisuuksia, sillä se oli ajoittain todella jännittävä. Loppuratkaisua en arvannut yhtään, mikä on aina plussaa. Hyvä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!