Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Keikan aikana Venäjällä ammattilaisvaras löytää itsensä sarjamurhaajien, pähkähullujen panttivankien, ja venäläisten psykopaattien keskeltä…

Botched alkoi lupaavasti perinteisenä rikostrillerinä, mutta muuttui nopeasti veriseksi kauhukomediaksi. Leffassa oli mukavasti mustaa huumoria, ja ällöraaoille jutuille oikeesti pystyi nauramaan ihan kunnolla. Leffa oli kuitenkin jotenkin tökerö, ja kokonaisuutena kamalan laimea. En tykännyt yhtään elokuvissa esiintyvistä mummomaisista naisista – he suorastaan ärsyttivät minua, mikä sai minut toivomaan että heidät olisi teurastettu ensimmäisten joukossa. Loppuratkaisu oli kuitenkin hyvä, vaikka leffa olikin aikamoista tuubaa. Se on siinä ja siinä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!