Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mary Florescu on kirjailija, ja lehtori, joka on erikoistunut paranormaaleihin ilmiöihin. Opettajatar löytää talon, jonka uskotaan olevan ”kuolleiden valtatie”, eli kuolleiden liitoskohta elävien maailmaan. Mary tapaa Simon McNealin, jolla on erikoiskykyjä, ja ottaa miehen kumppanikseen pieneen projektiinsa. Talossa tapahtuu kummia, eikä kuolemantapauksiltakaan vältytä. Kuolleet eivät halua että heitä pilkataan, mutta mikä heidän todellinen viestinsä on maailmalle…?

Book of Blood on melkoinen sekasotku elokuvaksi. Moni kohta ei vain yksinkertaisesti leikannut ainakaan minulla. Ensin ollaan niin pelästyneitä talossa, mutta sitten kun toinen on verillä ja ruhjeilla päätetäänkin aivan extempore harrastaa seksiä! Wtf? Myös leffan juoni ja sen kuljetus oli jotain ihan käsittämätöntä kuraa. Näyttelijäsuoritukset olivat myös melko ala-arvoisia. Leffalla oli hyvä idea, mutta toteutus on päin pyllyä… suosittelen välttämään tätä elokuvaa, jos suinkin mahdollista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!