Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.12.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Eletään 1980-luvun pelien kulta-aikaa. Nuori ohjelmoija pääsee tekemään peliä isoon pelifirmaan, jonka pääkehittäjää hän ihailee. Pelin koodaaminen on kuitenkin rankkaa puuhaa ja pian nuoren koodarin mieli alkaakin järkkyä…

Black Mirror on yksi lempisarjoistani. Sen idea on ottaa kantaa nyky-yhteiskuntaan, joka käsittelee jollain tapaa teknologiaa. Tiedä sitten otetaanko tässä kantaa koodaamiseen ja mielenterveyteen vai onko kyseessä vain nostalgiatrippi 80-luvulle.

Joka tapauksessa Netflixin ”valitse oma juonesi” -tyyppinen interaktiivinen elokuva kiehtoi sen verran, että päätin kliksutella läpi. Lopputuloksena melko sekavaa, mitäänsanomatonta, töksähtelevää säntäilyä, vaikka monenlaiset erilaiset loput olivatkin ihan kiinnostavia. Lapsenkasvoisesta Will Poulterista en pidä yhtään tässäkään elokuvassa. Tuntui etten saanut varsinaista lopetusta ja homma jäi pahasti kesken. Mielenkiintoinen konsepti kaikesta huolimatta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!