Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

5-vuotias Miles Scott sairastaa leukemiaa. Make-A-Wish -yhdistys toteuttaa sairaiden lasten unelmia ja ottaa työn alle Milesin unelman olla Batman. BatKid synnyttää some-ilmiön ja menee viraaliksi ja tapahtumassa onkin parin sadan ihmisen sijasta enemmän kuin presidentin vierailulla…

Batkid Begins on piristysruiske, jota jokainen tarvitsee joskus. Leffa osoittaa, että maailmassa on vielä jotain hyvää. Dokkari on saanut kritiikkiäkin, mutta en voi kuin ihmetellä kuka jaksaa väittää, että yhden lapsen ilo olisi muilta pois – tai tuhansilta ja miljoonilta muilta kanssariemutsijoilta. Leffa on siinä mielessä tärkeä, että se muistuttaa hetken aikaa mitä ihmisyys todella on ja miten vähän loppupeleissä vaatii tehdäkseen paljon hyvää. Lämmin, koskettava, mahtava dokkari.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!