Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.6.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Katja jättää poikansa miehensä toimistolle. Tullessaan takaisin asioiltaan hän löytää toimiston palavana, poliisiautojen ympäröimänä. Toimisto on räjäytetty ja surun murtama Katja ehkä tietää kuka on ollut asialla…

”In the Fade” on mielenkiintoinen saksalainen elokuva. Diane Krugeria on mukava nähdä elementissään, hänestä näkyy elementin aikana koko tunneskaala uskottavalla tavalla. Elokuva on kuitenkin aika pitkästyttävä. Leffa lupaa paljon ja on tunteiden kuvauksessa ensiluokkainen, mutta tarinankerronnalliselta puolelta odotin enemmän. Ihan katsottava elokuva, mutta älä odota perinteistä kostotarinaa kuitenkaan. Oikeussalidraama oli yllättävän toimivaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!