Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.10.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

An American Haunting perustuu jenkkihistorian väitettyyn tositapahtumaan, jossa mies kuoli selittämättömästi ja paranormaalien ilmiöiden piirittämänä. Kaikki alkoi jostain maanomistus-jupakasta, joka meni kirkko-oikeuteen. Perhe epäili pahoista hengistä alueella noitana pidettyä naista, mutta kävikin ilmi että hän oli touhuun täysin syytön… mikä sitten aiheutti kaiken pahuuden perheen ympärillä?

Pidän Donald Sutherlandista, vaikka hän ei monessa näkemässäni elokuvassa ole esiintynytkään. Näyttelijäsuoritukset olivat mainioita, kuten myös juoni. Elokuva oli kuitenkin melko samanlainen kuin muut vastaavat, eli idea oli varsin tuttu eikä se antanut minulle mitään uutta. Ihan kivaa pelottelua kuitenkin…

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!