Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.1.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Jahti törmää konttiin keskellä merta ja jahdissa oleva mies huomaa, ettei enää pärjää vesillä. Reikä laivassa ja myrsky on tulossa…

Halusin kovasti tykätä tästä elokuvasta. Pidän leffoista, jossa seikkaillaan merellä. All is Lost on kaikesta yrityksestään huolimatta kuitenkin turhan pointitonta ja pitkästyttävää katsottavaa. Leffassa ei ole dialogeja, mikä on vaihteeksi hyvä juttu, eikä itsessään huononna leffaa. Leffa pistää kuitenkin miettimään vähän liikaakin, eikä mistään saa kuitenkaan otetta.

Loppupeleissä päähenkilö ei herätä enää minkäänlaista kiinnostusta. Leffan kulun arvaa ennalta ja vaikka en mitään merenkäynnistä tiedäkään, moni asia ärsyttää. Kokonaisuutena erittäin katsottava leffa, joka ehkä joillekin avautuu paremmin, mutta minulle jäi vähän ristiriitainen fiilis tästä elokuvasta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!