Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.2.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Jean Gilkyson muuttaa tyttärensä kanssa pakoon väkivaltaista ex-poikaystäväänsä appiukkonsa luokse. Välit apen kanssa ovat perin surkeat, mutta muuta paikkaa ei ole. Naapurin vanhaherra Mitch on joutunut karhun raatelemaksi ja appi pitää hänestä huolta samaan aikaan kun selvittelee välejä poikansa vaimon kanssa…

”Kesken jäänyt elämä” on lämminhenkinen, mutta samalla rankka ihmissuhdedraama, jonka pääosissa loistavat Jennifer Lopez, Morgan Freeman ja Robert Redford. Sivuosassa nähdään mm. Band of Brothersin Wintersinä ja Homelandin Nicholas Brodyna tutuksi tullut maanmainio Damian Lewis. Oikein upea draama alusta loppuun tasaisuudesta huolimatta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!