Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.4.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

David Marks tapaa vahingossa Katien. Marksin perhe omistaa ison osan Times Squarea ja on niin kutsuttua ”yläluokkaa”, kun taas Katie tulee hieman erilaisesta perheestä. Erilaisuus ei kuitenkaan estä rakkautta kukoistamasta, kunnes Davidin lapsuuden traumojen tuomat mielenterveydelliset ongelmat puskevat pintaan. David ei myöskään halua lapsia ja konfilkti syntyy kun Katie onkin paksuna…

All Good Things on tositarinaan perustuva surumielinen draamatrilleri, josta ei oikein tiedä mitä ajatella. Leffa kyllä herätti ajatuksia, mutta ristiriitaisia sellaisia. Ryan Gosling ja Kirsten Dunst olivat molemmat jees. Leffan kokonaisuus ei ehkä yllättänyt tarpeeksi, mutta riitti viihdyttämään. Ennalta-arvaamattomuudesta plussaa. Kerrontatyyli oli tehty hienosti ja leffan Benjamin Buttonmainen koko elämänkaaren kuvaava juoni kiehtoi. Keskiverrosti hyvää pullaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!